Artikel104.nl: “Grote invloed op het fiscale debat” Eervolle vermelding bij Jaap van den Berge-Literatuurprijs 2018

Artikel104.nl heeft een eervolle vermelding gekregen bij de Jaap van den Berge-Literatuurprijs van NLFiscaal. Dat is een nieuwe prijs voor fiscale schrijvers ter zake van hun bijdrage aan de vaderlandse vakliteratuur. Geheel onverwacht worden we in positieve zin genoemd in het juryrapport! In huize Gunn hangt de vlag uit: succes moet je immers vieren (zeker als het schaars is).

Uit het juryrapport:

“Het is een goed gebruik voor jury’s om handenwringend duidelijk te maken dat de keuze dit jaar ongelooflijk moeilijk was. Jury’s hebben het altijd moeilijk, ook fiscale jury’s, ook deze jury. (….)  En hoe beoordelen we de baanbrekende aanpak van Anna Gunn in haar Artikel 104-blog? Een blog die uniek is en grote invloed heeft op het fiscale debat?”

“Uniek” en “baanbrekend”! Ik ben kinderlijk verguld met deze vermelding. Het is de eerste keer dat Artikel104.nl geëerd wordt (want zo ervaar ik dit) vanuit de mainstream fiscaliteit. Dank hiervoor. De echte prijs ging naar Rens Pieterse – mr. L.J.A. Pieterse – voor zijn fenomenale fiscale productie. Het juryrapport spreekt voor zich. Rens is een van mijn favoriete fiscalisten, dus ik ben erg gelukkig dat hij er met de Blauwe Penning (boven) vandoor ging. Ik ben benieuwd hoe de Van den Berge-prijs zich de komende jaren zal ontwikkelen en m.n. waarin hij zich zal onderscheiden van de andere Nederlandse belastingprijzen. Wordt vervolgd…

***

About Anna Gunn

Fiscaliste met de specialisaties EU-belastingrecht en fiscale exotica. Geruime praktijkervaring met fiscale staatssteun.

2 thoughts on “Artikel104.nl: “Grote invloed op het fiscale debat” Eervolle vermelding bij Jaap van den Berge-Literatuurprijs 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *