Jaap van den Berge-Literatuurprijs 2020

Met trotse verbazing kunnen we mededelen dat Anna Gunn, de hoofdredacteur van Artikel104.nl, de Jaap van den Berge-Literatuurprijs heeft gewonnen. Superleuk en ook heel bijzonder. Wij zien dit als een positieve erkenning van de bijdrage die deze blog altijd al heeft willen leveren aan de Fiscal Culture Wars. We kijken uit naar de uitreiking op 6 februari 2020 in Den Haag!

Nieuwsbericht: Stichting NLFiscaal (toekenner van de prijs)

Graag nodigen wij u uit om op donderdagmiddag 6 februari 2020 vanaf 16:30 uur aanwezig te zijn bij de uitreiking van de derde Jaap van den Berge-Literatuurprijs in de Wandelganger I van Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag (www.nieuwspoort.nl). De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een auteur die door middel van publicaties in de vakpers een belangrijke bijdrage levert aan de fiscale rechtsontwikkeling. Stichting NLFiscaal heeft de prijs in 2018 in het leven geroepen. Eerdere prijswinnaars waren Rens Pieterse (2018) en Cees Peters (2019).

Dit jaar heeft de jury van de prijs unaniem gekozen voor Anna Gunn. Anna is een progressief-kritische fiscaliste met een uitgesproken eigen mening. Een mening die zij onder andere met vlotte pen tentoonspreidt op haar eigen website www.artikel104.nl (https://artikel104.nl/anna/).

About de Redactie

De redactie van Artikel104.nl vergadert alléén voor recreatieve doeleinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *